fbpx

Välkommen till EverTrek!

EverTrek ger dig en aktiv semester, där du själv väljer om du vill satsa på vandring eller cykling i lätt och behagligt tempo eller mer krävande turer.

Vi vill ge dig en nära och lokal upplevelse med spännande möten med människor, kultur och natur du annars inte så lätt kommer i kontakt med. Vi erbjuder både vandringsresor- och cykelresor på egen hand, samt skräddarsydda aktiva konferensresor och gruppresor.

Hos EverTrek har du ett stort utbud resor att välja mellan. Vi tar hand om det praktiska för dig medan du vandrar eller cyklar på egen hand, i eget tempo. Du får noga utvalt boende med frukost och ibland även andra måltider, bagagetransporter, bra kartor och proffsiga vägbeskrivningar. Skulle något hända, finns vi på jourtelefon dygnet runt.

Vi har ställt lagstadgad resegaranti till kammarkollegiet i enlighet med paketreselagen. För ytterligare information, besök Kammarkollegiet.

EverTrek är medlem i SRF – Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen, vilket ger en trygghet för dig som resenär. Vi är även medlem i det världsomspännande nätverket Adventure Travel Trade Association, som jobbar för hållbar, aktiv turism runt om i världen.

EverTrek finns i Göteborg, och ägs och drivs av Gunnar Nyström. Vi har över 20 års erfarenhet inom resebranschen, där vi under åren samlat på oss massor av kunskaper och unika kontakter runt om i vår värld.

Gunnar Nyström, Ägare & VD

Jag som har grundat EverTrek heter Gunnar Nyström och har jobbat inom resebranschen hela mitt liv. Fokus har alltid varit aktiva resor. Mina stora intressen är cykling i alla dess former, alpin skidåkning & toppturer, samt vandring.

Sedan jag startade EverTrek har jag haft förmånen att hjälpa många gäster att komma ut på nya äventyr. Dels planerat och bokat vandringsresor- och cykelresor på egen hand, dels skräddarsytt grupp- och konferensresor, där jag ofta även är med som guide/ färdledare. När jag skrivit klart denna texten, ska jag ta min svart/ rosa mountainbike till Änggårdsbergen i Göteborg som är vår bakgård och hemmaplan. Ps. Givetvis med stor hänsyn till de som vandrar i samma område.