Välkommen till EverTrek!

Vi vill ge dig en nära och lokal upplevelse med spännande möten med människor, kultur och natur du annars inte så lätt kommer i kontakt med. Vi erbjuder både vandringsresor- och cykelresor på egen hand, samt skräddarsydda aktiva konferensresor och gruppresor.

Hos EverTrek har du ett stort utbud resor att välja mellan. Vi tar hand om det praktiska för dig medan du vandrar eller cyklar på egen hand, i eget tempo. Du får noga utvalt boende med frukost och ibland även andra måltider, bagagetransporter, bra kartor och proffsiga vägbeskrivningar. Skulle något hända, finns vi på jourtelefon dygnet runt.

Vi har ställt lagstadgad resegaranti till kammarkollegiet i enlighet med paketreselagen. För ytterligare information, besök Kammarkollegiet.

EverTrek är medlem i SRF – Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen, vilket ger en trygghet för dig som resenär. Vi är även medlem i det världsomspännande nätverket Adventure Travel Trade Association, som jobbar för hållbar, aktiv turism runt om i världen.

EverTrek finns i Göteborg, och ägs och drivs av Gunnar Nyström. Vi har över 20 års erfarenhet inom resebranschen, där vi under åren samlat på oss massor av kunskaper och unika kontakter runt om i vår värld.

 • Gunnar Nyström Ägare & VD Jag som har grundat EverTrek heter Gunnar Nyström och har jobbat inom resebranschen hela mitt liv. Fokus har alltid varit aktiva resor. Mina stora intressen är cykling i alla dess former, alpin skidåkning & toppturer, samt vandring.

  Sedan jag startade EverTrek har jag haft förmånen att hjälpa många gäster att komma ut på nya äventyr. Dels planerat och bokat vandringsresor- och cykelresor på egen hand, dels skräddarsytt grupp- och konferensresor, där jag ofta även är med som guide/ färdledare.

  När jag skrivit klart denna texten, ska jag ta min svart/ rosa mountainbike till Änggårdsbergen i Göteborg som är vår bakgård och hemmaplan. Ps. Givetvis med stor hänsyn till de som vandrar i samma område.
  gunnar@evertrek.se 031-301 18 18
 • Daniel Jildefjord Ansvarig Grupp & Konferensresor Större delen av mitt arbetsliv har handlat om möten mellan människor. I form av konferenser, events eller resor. Allra helst jobbar jag med resor där du får en mix av äventyr, naturupplevelser, kultur och kulinariska upplevelser. Och inte minst kvalitetstid tillsammans med kollegor eller kunder. Helt övertygad om att vackra platser med frisk luft skapar fler bestående intryck och är en är bättre investering än en storstadskonferens.

  Mina största intressen är springa, vandra, simma, cykla i naturen. Skidåkning och mountainbike i synnerhet. Guidar grupper på vandring och cykel i Sverige, Alperna och södra Europa.

  Kuriosa är att jag samlar på alporter / liftkort; Per dags datum är antalet besökta skidorter 59.
  daniel@evertrek.se 031-301 18 18
 • Kristina Nyström Försäljning & Marknad Det har alltid handlat om resor för mig. Älskar att resa, att upptäcka nya ställen och människor. Kanske därför jag alltid arbetat inom resebranschen: med EF språkresor, med flyg på SAS och med färjeresor på Stena Line. 2019 tog jag steget till EverTrek för att jobba med Gunnar. På EverTrek jobbar jag främst med self guided turerna och marknad. Då jag är uppvuxen i Bohuslän så ligger Västkusten mig extra varmt om hjärtat; till fots, på cykel eller med båt. Hör av dig om du vill ha tips på mina smultronställen- men lova att hålla dem lite för dig själv.... kristina@evertrek.se 031-301 18 18