fbpx

Grupp & Konferens

Aktiv företagskonferens | Aktiv gruppresa

Är ni ett företag, en grupp vänner eller en förening som vill ha en aktiv resa så är EverTrek arrangören ni ska kontakta. Vi hjälper er med kreativa idéer och planering för att hitta bästa alternativ utifrån de mål-, krav och ambitioner ni har med resan. Inför, under och efter resan ser vi till att projektledning, guidning och genomförande fungerar på bästa sätt. EverTrek är specialister på aktiva konferensresor i härliga miljöer.

Möten som känns

Aktiva resor i fantastiska miljöer som svetsar samman gruppen brukar vara en känsla som består länge! Och minnen av den lokala maten och drycken som ALLTID smakar bättre efter någon form av rörelse.

Vi älskar vårt jobb

Att planera och genomföra resor året runt till skidorter, vandringar, cykling, segling, surfing, etc är en ynnest. Att få uppleva nöjda gäster under resor är svårslaget. Ja, vi älskar vårt jobb!

Detta säger våra kunder om oss!

Jag vill lämna mina varmaste rekommendationer att anlita EverTrek för företagsevent. I maj 2018 arrangerade Gunnar en konferens för 28 personer i Piemonte, Italien. Vi bodde förstklassigt där det fanns bra utrymmen för konfererande, vi var på lärorik och spännande tryffeljakt samt en otroligt underhållande vinprovning i Barolo. Allt var minutiöst planerat från upphämtning på flygplatsen tills avlämningen på den samma. Det märks tydligt att Gunnar gillar sitt jobb och Italien. Han har vänner över allt och det känns som man får en extra inblick i det riktiga italienska. Tveka inte att höra av er till EverTrek för att boka företagkonferens eller kompisresa. Ni kommer inte bli besvikna.

Niclas Appelgren - HiQ

Jag, tillsammans med ett 20-tal kollegor, har haft nöjet att med hjälp av EverTrek utforska Rioja och San Sebastián under fyra händelserika dagar. Vi är utomordentligt nöjda med EverTrek som researrangör, såväl inför som under resan. Deras förmåga att tillgodose samtliga resenärers behov samt att alltid ligga ett steg före gruppen i planeringen placerar EverTrek längst upp på listan över bolag som levererar skräddarsydda upplevelser.EverTreks lokala samarbetspartners har i tillägg levererat på hög nivå, vilket ytterligare tyder på lång erfarenhet i branschen och ett gott kontaktnät. Vi ser fram emot nästa års resa!

Andreas Berggren - HH&P