fbpx

Att resa på egen hand

Välplanerade resor för genuina upplevelser!

Vi tar hand om det jobbiga; bokar boenden och övernattningar, förser dig med kartor och detaljerade vägbeskrivningar (på engelska) och transporterar bagaget mellan boendena. Vi finns till hands per jourtelefon, dygnet runt.
Du gör det roliga; väljer bästa startdag för din resa, vandrar eller cyklar helt i egen takt och bär bara med dig det nödvändigaste för varje dagsetapp. Resan är målet.

En aktiv semester
EverTrek ger dig semester både för kropp och själ. Du väljer själv hur jobbigt det får vara; det finns vandring och cykling i allt från lätt och behagligt tempo till mer krävande turer. Själen får sitt med de många fina upplevelser du bär med dig hem.

Den nära världen
Vi vill ge dig en så genuin upplevelse som möjligt. Att på ett jordnära sätt uppleva natur, kultur och lokala smultronställen tycker vi är den optimala semestern. Därför är våra utvalda boenden som regel mer lokala och folkliga än tjusiga och stela. Samma gäller frukostar och måltider.

Du bestämmer
Din vandrings- eller cykelresa kan starta vilken veckodag som helst. Du kan därför välja datum och färdsätt t.o.r resrutten som passar dig bäst.

Du tar dig fram i din egen takt. Ofta kan du välja mellan två turer med olika svårighetsgrad under samma dag. Vi har vandrings- och cyklingsprogram alla dagar under resan, men i många fall kan du välja en vilodag någon gång under resan.

Välarrangerat och lagom bekvämt
Vi har planerat alla vandringar och cykelturer och noga valt ut all inkvartering längs rutten. Vi förser dig med detaljerade kartor och vägbeskrivningar (roadbooks med engelsk text). Vi transporterar ditt bagage mellan övernattningsställena. Så kan du ägna dig åt det viktigaste – att njuta av resan!