fbpx

Kom och jobba med oss på EverTrek!

EverTrek ger sina gäster en aktiv semester, med antingen vandring eller cykling i lätt och behagligt tempo eller mer krävande turer. Vi erbjuder vandringsresor & cykelresor för privatpersoner i hela Europa. Vi arrangerar även aktiva, skräddarsydda konferensresor för företag. Läs mer om EverTrek

En stor del av vår verksamhet är cykelresor och vandringsresor i Sverige. Vi har gäster från hela världen som kommer till Sverige i perioden maj t.o.m september, med högsäsong från mitten av juni t.o.m slutet av augusti. För att erbjuda bästa kvalitet till gästerna så har vi ett stort antal egna cyklar som vi underhåller, transporterar längs västkusten, etc. Mer info: Våra cyklar

Nedan hittar du lediga tjänster på EverTrek med arbetsplats i Göteborg.

Maila din ansökan till: info@evertrek.se

Resesäljare/ Reseproducent

Gillar du aktiva resor, är intresserad av vandring eller cykling och vill jobba med resor? Välkommen att söka jobb hos oss på EverTrek! Vi är ett litet familjeägt bolag med kontor i Göteborg.

Du kommer att ansvara för bokningen av våra resor i Sverige. Du kommer att ha mycket kontakt med våra olika samarbetspartners runt om i världen som säljer våra resor, samt med de kunder som bokar direkt med oss. Du bokar hotell och övriga delar som ingår i resans paket, samt fakturerar, ordnar med reseinformation med mera. Du kommer att vara delaktig i att utveckla befintliga och nya resor i Sverige.

Du kommer även att hjälpa till med de resor vi säljer ute i Europa till våra svenska kunder.

Vi söker dig som klarar av att arbeta i högt tempo, samt kunna hantera att jobba med många bokningar samtidigt. Noggrannhet är en mycket viktig egenskap, då allt måste klaffa perfekt för våra gäster.

EverTrek ger sina gäster en aktiv semester, med antingen vandring eller cykling i lätt och behagligt tempo eller mer krävande turer. Vi erbjuder vandringsresor & cykelresor för privatpersoner i hela Europa. Vi arrangerar även aktiva, skräddarsydda konferensresor för företag.

En stor del av vår verksamhet är cykelresor och vandringsresor i Sverige. Vi har gäster från hela världen som kommer till Sverige i perioden maj t.o.m. september, med högsäsong från mitten av juni t.o.m. slutet av augusti. För att erbjuda bästa kvalitet till gästerna så har vi även ett stort antal egna cyklar.

Arbetsplats är på vårt kontor på F O Petersons gata i Västra Frölunda i Göteborg.

Skicka din ansökan till Gunnar Nyström på gunnar@evertrek.se Du kan även maila eller ringa mig ifall du har frågor om tjänsten. 076-894 26 63

Cykeluthyrning & bagagetransportör - säsongsarbete

! Tjänsterna för sommaren 2024 är tillsatta ! Du är välkommen att söka igen för säsongen 2025.

Arbetsuppgifter består i att hjälpa till med våra hyrcyklar: Transportera cyklar med bil & släp, tvätta cyklar, lämna ut cyklar till kunder, etc. Du kommer även att köra mycket bagage på sträckor längs västkusten där våra gäster cyklar, ex mellan Varberg – Göteborg.

Säsongen sträcker sig mellan juni – aug. Du som söker ska antingen kunna jobba hela perioden, eller endast högsäsong från mitten av juni t.o.m mitten av augusti. Arbetet är både vardagar och helger på ett rullande schema.

Körkort är ett krav. (Det är ett plus om du har BE-körkort, men inget krav).