Aktiv konferens i Sverige

Bohuslän - Västkusten

Ni vill hålla er nästa konferens på hemmaplan, men ändå bjuda deltagarna på en upplevelse? Ta då tåget till Göteborg för er nästa konferens. En kort busstur norröver väntar Bohusläns unika skärgård med ett pärlband av öar och charmiga gamla fiskesamhällen.

Läs mer

Gotland

”Nära men långt borta” är en känsla som lätt infinner sig vid ankomst till ön. Endast 100 km från fastlandet men ändå så annorlunda. Gutamål, havet, den unika naturen och de medeltida miljöerna förstärker känslan av att vara på en exotisk plats.

Läs mer

Jämtlandsfjällen

Att konferera i fjällvärlden är ett ypperligt sätt att umgås, må bra och ge tid för kreativa samtal. Njut av tystnaden, de vida vidderna, måltider med lokalproducerade råvaror, ren luft och drickbart vatten direkt från jokken, trivsel och gemenskap i fantastiska miljöer.

Läs mer

Kullahalvön

Letar ni efter en destination som erbjuder en kombination av naturupplevelser, aktiviteter, god mat och kultur så är Kullahalvön och Kullaberg ett fantastiskt alternativ. Här får man också lätt en känsla av ”nära men ändå långt borta”.

Läs mer

Kontakta oss så hjälper vi er med konferensen!