Våra vänner och samarbetspartners

Vi är stolta över våra många professionella samarbetspartners i Sverige, Europa och världen. Vi är bl.a. med i ett världsomspännande nätverk för lokala specialister som jobbar med äventyrsresor i olika former. Vi träffas på årliga kongresser och har löpande kontakt under året för att hjälpa varandra att skapa riktigt bra, hållbara, aktiva resor.

Extra stolta är vi över våra fantastiska samarbetspartners på hemmaplan, som förser oss med riktigt bra utrustning! Stort tack till Sportson och Woolpower!

Sportson startade för mer än 30 år sedan i en källarlokal på Avenyn i Göteborg. Idag är de Sveriges största cykelspecialistkedja med 23 butiker på 15 orter runt om i landet. Sportsons affärsidé är att sälja kvalitetscyklar av välkända varumärken för all typ av cykling och till hela familjens behov. Men också att tillhandahålla tillbehör och utrustning som gör cyklingen ännu roligare och betydligt säkrare. I butikerna möts du alltid av kunnig och hjälpsam personal och behöver du reparera eller serva din cykel finns deras cykelmekaniker tillhands året runt.

Erbjudande till dig som bokat cykelresa med EverTrek:
10% på allt i butiken (fysisk butik, ej webbutik)
15% på alla hjälmar (exkl. Hövding)
Rabatt på cykelservice
Observera att du behöver ta med giltigt erbjudandedokument till butiken. Du erhåller dokumentet efter att du bokat din resa.

När Woolpower producerar kläder tänker de långsiktigt i alla led. Kläderna ska vara tidlösa, funktionella och hålla mycket hög kvalitet – i en strävan att motverka slit och släng. Ett långsiktigt tänkande skapar hållbarhet och Woolpower har hållbarhet i fokus både innan, under och efter att ett Woolpower-plagg är tillverkat.

Woolpower gör varma underställ och sockor i ull hela vägen från garn till färdiga plagg. När du bär deras kläder kan du vara säker på att de har gjorts med ansvar för naturen omkring oss och arbetsmiljön för dem som jobbar för Woolpower. Valet att behålla all produktion lokalt i Östersund skapar färre led i produktionskedjan att kontrollera. Det finns en stark värdegrund och stor delaktighet bland medarbetarna. Sömmerskorna kvalitetsstämplar plaggen de sytt genom att märka dem med sitt eget namn, vilket skapar både stolthet och ansvarstagande hos dem alla.

Erbjudande till dig som bokat resa med EverTrek:
20% på hela sortimentet på Woolpowers webbutik.
Observera att du behöver en rabattkod. Du erhåller rabattkoden efter att du bokat din resa.