I Sverige erbjuder EverTrek både vandringsresor och cykelresor. Ni cyklar eller vandrar på egen hand, i egen takt utan guide. Vi ordnar allt det praktiska såsom bokade boenden längs en väl planerad rutt, vi transporterar ert bagage mellan boenden, ni får detaljerade kartor och beskrivningar i både papper- och digitalt format. Dessutom har vi ett 24 h journummer. Är ni en grupp vänner eller ett företag så skräddarsyr vi resor till er, med eller utan guide.

Nedan är ett urval av de resor vi anordnar, t.ex. kan du cykla längs den prisbelönta Kattegattleden som är en 395 km lång cykelväg längs vår vackra västkust och är Sveriges första nationella cykelled. Leden startar i Helsingborg, och går sedan hela vägen genom Halland, innan den ankommer Göteborg.

Vad sägs om att vandra Kullaleden från Helsingborg till Ängelholm över den magiska Kullahalvön? Eller att vandra på Bohusläns vackra öar med panoramautsikter över skärgården.

Cykla i Skåne längs Sydkustleden är också en av våra verkliga favoriter. Med start i Simrishamn i Österlen, cyklar du längs kusten till Skanör/ Falsterbo, sedan norrut till Helsingborg.