Vinnare och finalister i EverTreks fototävling 2019

Tusen tack för alla fina bidrag till 2019 års fototävling!

Det har varit otroligt roligt, men samtidigt svårt att välja finalister bland de många bra bidragen som skickats till oss, samt de som publicerats på Instagram under hashtaggarna #evertrek och #evertrek_resor.

Vi säger grattis till årets vinnare, Anna Gustafsson Lindfelt för sina fina bilder från vandringen i Piemonte-Val Maira! Anna belönas med ett presentkort på EverTrek på 4000 kr. Grattis också till alla finalister som får presentkort på 500 kr: Helen Smith, Henrik Grunander, Kerstin Thorén, Lena Leastander, Nicholas Harrison, Nina Ericsson, Paul Lundgren, Roland Dausch och Sigge Wikander.

Vill du vara med i 2020 års fototävling? Maila oss de bästa bilderna från den resa du gör med EverTrek i år (max 10st). Om du delar bilder på Instagram och använder hashtaggen #evertrek och skriver @evertrek_resor i ditt inlägg så deltar du också i tävlingen, tänk bara på att du inte kan ha privat konto om vi ska kunna se bilderna.

För att kunna visa bilderna i bildspelet ovan har vi tvingats beskära bilderna en aning från originalen. Vi hoppas att ni som skickat in bilderna har överseende med detta.